Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talas om ord



Det talas om ord
Ord som sårar
Ord av ilska
Besvikelse
Frustration

Ord är vapen
I krig
Men en belägring är värre
När 2 människor belägrar varandra
Så går ingen över nån av bryggorna
Ensamma i sina kalla borgar så tar allt slut
Värme och eld
Förnödenheter, mat, underhållning

Så kommer då någon och knackar
En ensam vandrare
En som tinar upp den kalla borggården
Tillför glädje
Nu är belägringen slut
För den ena
Men hat och tystnad lägre sej än mer
Över den andra…

Tystnaden är alltid i längden
Mycket farligare än
Ord
Även om orden är vassa så är de i alla fall ord
Inte ett passivt mord av kärlek och gemenskap..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-28 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO