Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara vänsterpartist



De måste vara jobbigt
Att vara vänsterpartist

Inte kan de gifta sej i kyrkan
För de tror ju inget

Och inte kan de gifta sej borgerligt heller
För sin politiska övertygelses skull




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-28 08:33



Bookmark and Share


    Den döda poeten
Kanske inte vänsterpartister i lika hög grad smittas av bröllopssjukan? Den förefaller ju starkt förknippad med rojalistiskt fjäsk i dessa dagar. Jag förmodar att de gamla samvetsäktenskapen fungerar bra än idag för våra röda bröder och systrar
2010-05-28

  Anders Nordlander VIP
jag känner en vänsterpartist som är gift med en moderat, deras barn röstar lila
2010-05-28

  Suzy med punkterna
Måste nog ifrågasätta en sak...vem har sagt att vänsterpartister inte tror?
Annars en finurlig liten text
2010-05-28

    ej medlem längre
Den var bra...*s*
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO