Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropps AGA


Kropps AGA
Nästa fas(a)

Ni vet väl att man kan tvätta
I gas
Nästa variant är att duscha
I gas
Kropps AGA

Och som AGA alltid gör
Sedan Marcus Storch började som VD
Men man fortsätter i samma spår
Man introducerar nåt
Till ett ”rimligt pris”

Sen när folk börjat använda
Så höjer man
De som konkurrerar med lägre pris
Höjer man än mer för
Mer och mer tar man ut
Köper upp konkurrenten
Och lägger på mer i pris

Det är kropps AGA
Praktiserat av PLÅNBOKS tömmar AGA
Gustaf Dahlèn gråter med sina oseende ögon
Över sina snikna efterträdare…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 11:15



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
kapitalismens avarter
2010-05-27

  aol
en skrift ala borde läsa en så stor sanning,
man blir rasande,
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO