Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer nära



Kommer nära
Zoomar in
Är han inte där nu
Mannen din
Är han ute för att jobba, sörja
För ditt väl, kan man ju spörja

Visar allt för den du väljer
Kroppen din du så lätt säljer
Och lovar, att jag sväljer
Säger du så lätt på foten
Utan att den idioten
Till man du har
Tänker illa och tror du spar
På allt för hans skull
Hans lilla hjärtegull

Ska vi träffas
Säger du
Ska vi ha lite kuttrasju
Endast stövlarna finns nu kvar
På en kropp som helt är bar
Smekande lekande med bröst som gunga
Likt de som finns hos de annars unga

Stövlarna är långa
Svarta
Som din själ
Och de lyckas faktiskt fånga
Mången väl
Du ensamma sorgsna, bekräftelse själ…
Med de allra lägsta motiv
De ska vara ditt, tidsfördriv…




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger
Publicerad 2010-07-26 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO