Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapten Hjärta bor i stan


Kapten Hjärta bor i stan
Kärleks pussel hela dan
En på morgon
En på kvällen
Och lunch med nån
På hemligställen

Kapten Hjärta, snygg som fan
Tycker nog de flesta verkar falla
Ner och släppa alla
Sina enkla skydd
Mot hjärtas charmoffensiv
Som är hemsydd
Tar initiativ
Så de blir brydd
Kommenderar och blir lydd

Kvinnor falla för uniformen
Faller lätt då, utanför normen…
Kapten Hjärta bor i stan
Kommer med smärta
Endera dan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-28 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO