Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ändrade lite... ) (hoppas den blev bättre)


Fröken Lilja REVIDERAD


Fröken Lilja

Tänk om ni skulle vilja

Att blomma ut för min skull

Vara mitt eget hjärtegull

Ta bladet från munnen

Nej förlåt från kroppen

Jag vill ha din nektar..

NÄR jag dej så täck, tar

Jag bjuder dej min motsvarighet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO