Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni hört ekonomerna


Har ni hört ekonomerna
Som förklarar allt som hänt
Såhär efteråt
Lika självklart som innan
Men de säger inte samma sak

Det är bara ”självförtroendet”
Som är lika
Och deras självklara scenario
Om framtiden

Ja och att de likt papegojor
Snackar goja på samma sätt
Som den ”då ledande” säger
Likt Qusling
”repeterar så gott de har förstånd”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 11:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt sant och bra.
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO