Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sparkad generaldirektör



En sparkad generaldirektör

Nu ska vi skattebetalare sörja för

Ytterliggare en onyttig idiot

Eftersom han får behålla sin lön

In absurdum

Men utan några motprestationer



Och SIDA:s GD ”tyckte det var tråkigt”

Man undrar

Han får sin lön i alla fall

Troligen mer än 100 000, betydligt mer

Motsvarande kanske 5-10 som blir av med

Sin sjuklön, eller nåt..


Så i dagsläget blir den enes överflöd

En hel massa andras död….

I alla fall, en massa sorg och ledsamhet

Ja och pluss, minus för deras barn med…

Barn som man vill ska växa upp till

”Medkännande medborgare”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO