Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har märkt deras ankomst hit, dessa förträffliga och självsäkra individer som surfar lite ytligt omkring bland oss andra och tillåter sig en slags "överseende" attityd parat med överlägsen hånfullhet..


"De förträffliga kåsörerna"

De förträffliga kåsörerna
vad har de,egentligen, att dölja ?
ett söndertrasat underliv
eller
ett kraschat familjeliv ?
man bara undrar

De förträffliga kåsörerna
de glider omkring
med sin nedlåtande attityd
smider de nå´nting ?
en del av oss är patetiska
andra är odugliga
men HUR är de själva ?
vad vill de ?
varför är de här ?
deras ytliga surfande
bland oss
vad ska det tjäna till ?

Ni är inte så elaka
som vissa andra
men ni vill något
som jag inte förstår
vad vill ni ?

--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 16:45



Bookmark and Share


  Aftonvännen
det där låter som om mig

fast man kan ju lära sig av negativ kritik

om den är konstruktiv

glöm inte bort att du är lika värd som oss :)
2010-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag har haft en sådan där idiot efter mig en tid. Det värsta är att han tror att jag verkligen läser dravlet han spyr upp.
DÅ är man sjuk.
2010-05-27

  Larz Gustafsson VIP
POsörerna, skulle jag vilja kalla dem.
(Rekommenderar låten med samma namn från Ulf Lundells superba dubbelalbum "Längre inåt landet").
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska