Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samhället jag bodde i



I samhället jag bodde i
Så fanns det föräldrar som skjutsade
Sina barn till skolan
Varje dag

Samma föräldrar klagade på
”att det var mycket trafik”
Vid skolan varje morgon
Jag hade ett ärende en gång
Så jag fick se eländet
Och elände var det

Curlingföräldrar är
Ett elände
Från början till slut

”Vemsomhelst” kan vara kidnappare
eller mördare
eller nåt annat ”otäckt”

Curlingföräldrarna kallar det
”kärlek”
Det kanske är mer dumhet
Eller nåt annat sjukt…

I samhället jag växte upp i
Som var nästan likadant
Så minns jag ingen som fick skjuts
Till skolan
Det var cykel eller gång
Och några med skolskjuts
Men jag minns ingen förälder som skjutsade




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-28 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO