Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Curlingföräldrar...



Bilbarnsstol
Cykelhjälm
Flytväst
Bilkudde
Bilbälte
Hjälm för små barn som ska börja gå
Hockey hjälm
Knäskydd
Armbågsskydd

De sista använde jag ibland
På hockeymatcher…
I övrigt inte
Men det är curlingföräldrarnas stora intresse…
För sina barn
Snart kommer det barnvagnar med krockkudde…

Så ser dom till att ha sina barn
”som barn”
Hela livet…
Dom möts och talar om "skydd"
De sitter och samtalar med andra "om skydd"
Egentligen borde de talat om skydd innan
de blev föräldrar, för man blir så trött på dom

Och deras ungar som alltid ska vara med och gagga
helst mitt i våra samtal
Och helst med nåt helt annat
"Du pappa kan jag få"
eller "mamma när får jag vara hos min kompis" o s v...
Och dessa förädrar nästan applåderar över
vad deras ungar säger, oavsett vad det är...
Man blir, så trött....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-28 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO