Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan är...., varför ?


Kan inte resignera....

Man borde göra det
för inget händer ju
ändå envisas man
man framhärdar
man insisterar
det måste finnas något
som driver e´n framåt
men vad är det ?

Man driver på
för det man tror på
fast responsen kan va´
mikro
och sällan är den
makro
se´n smäller det plötsligt
utan att man fattar
varför läses denna ?
och aldrig de andra

Det är väl det som gör det
att man vill fortsätta
för att man vet aldrig när
och det kittlar i e´n
för det ,kanske ,kommer
DET är utmaningen !

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-28 00:07



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visst har du rätt, T, men det omedvetna kan man inte rå över, tyvärr sneglar man, emellanåt, på de få "succéer" man haft och försöker då producera något liknande, oftast med mediokert resultat...
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska