Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnas Ethan 3 år!




Leka med vatten

 

vatten strömmar
friskt vatten över solvarmt gräs
rinner över dansande bollar
bubblar i lyckliga kärl

bara en liten man
kan ösa slösande rikt
ur otaliga somrars källor
och skratta jublande
segerviss

åt minnen som droppar
svalkande
lustigt
i barfotagräset




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 524 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-28 00:42



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vatten är liv och lust och dina ord är ett sådant vattenfall.
2010-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Så sorgslösa och bekymmersfria parvlarna är!
2010-05-28

  Lili Samuelsson VIP
det här är bubblande och friskt och jag njuter av rytmen och orden i denna dikt, snyggt
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger