Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... inte bara tacksam till skönheten, friheten och naturen utan möjligheten som beretts genom att så många bett och brytt sig, hjälpt till och visat sin omsorg ...




Tacksam

 

 

Fåglarna sjunger i lönnarnas blad

De lever i försommartid

Sången gör mig så hjärtans glad

Den vittnar om inre frid

 

Vinden susar över hav och land

Barnen leker på sandig strand

och jag får gå stilla bredvid

 




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-29 02:00



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
vacker och mm.. så ärligt genuint tacksam. Tack för den!
2010-05-29

    ej medlem längre
En underbar, vacker, harmonisk text!


Hälsn. Ann
2010-05-29

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
rörande, berörande fin
2010-05-29

  Monika A Mirsch VIP
vackert susar din dikt i våren
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*