Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar nedför min kind

Ett leende
en blick
en smekning
en tår flera tårar
nedför min kind

ett svek
som gör så ont
ett hjärta som blöder
min själ
är trasig
försöker laga laga
men såren rivs upp
om och om igen

att bli hel igen
i hjärta
och själ
blir jag det?
allt har en mening
sägs det
men jag förstår inte
meningen med detta
känner enbart smärta
i min själ
i mitt hjärta

en nej flera tårar
nedför min kind
varför...




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-28 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om allt har en mening vet jag inte, men ibland faller tyvärr tårarna ändå och det enda man kan förnimma är deras sälta. Det gör ont, det blöder och alla sår rivs upp. Att laga trasiga själar är inte alltid lätt, och vissa svek känns också sannerligen så väldigt långt in i själen. Inte konstigt att tårarna svämmar över och det enda man har kvar är alla dessa frågor som man förgäves sitter och försöker besvara...
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna