Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life

Life is
Hard easy rough
Can’t give me enough


Life is
Boring fun lazy
Just driving me crazy


Life is
If you like
Everything
You ever wanted it to be
But if you don’t like life
Life doesn’t like you
To get what you want


Life is
Hell heaven dead
Pounding inside my head
Life is




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh