Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulinarisk regel

Falsk vildsvinsstek serveras
med äkta majonnäs

Är majonnäsen däremot falsk
bör vildsvinssteken vara äkta




Fri vers av stenhur VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-28 22:49



Bookmark and Share


  Blåbäret
men äter man majonäs tillsammans med vildsvinsstek, frågar jag mig först och främst... :)
2010-05-28

  walborg
Klurigt - inte lätt att lura ut vad man får på sin tallrik.
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP