Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer nog aldrig till Broken Hill



Jag kommer nog aldrig
Till Broken Hill

Och inte heller Coopers Crossing
Men gärna Australien
Jag hoppas det….

Men om jag kom dit
Ändå
Träffade flygläkarna
Besviken på att den vackraste mekaniker
Som jag sett
Bara var skådespelare
Men puben är nog full
Ändå
Och några av dom som är där med

Och om de fanns en verkstad
Så var de säkert en grinig gubbe där
Annars är de nog mest bara damm
Och grus
Och en förbannat massa hetta
Hur kan folk vilja bo där
Det kanske är därför det är en TV serie…

Jag kommer nog aldrig
Till Broken Hill

Och inte heller Coopers Crossing
Men gärna Australien
Jag hoppas det….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-29 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO