Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ma relation amoureuse....


J'ai à parler

J'ai à parler
de l'amour foutu
de ce qui ne va pas
même si cela est triste

Car l'amour n'est jamais facile

Je sais que l'amour
parfois casse tout
parfois améliore la vie
même si tu ne le vois pas

Car il y en a toujours deux côtés

J'ai à vivre la vie d'amour
de nos conflits habituels
de nos bons moments
même si c'est comme ça

Je l'aimerai à jamais !
_________________________

Jag har att prata
om en förstörd kärlek
om det som inte fungerar
även om det är trist

Ty kärleken är aldrig lätt

Jag vet att kärleken
ibland förstör allting
ibland förbättrar livet

Ty det finns alltid tvà sidor

Jag har att leva mitt liv av kärlek
av vàra vanliga konflikter
av vàra fina stunder
även om det är sàhär

Jag kommer alltid att älska honom!






Fri vers (Modernistisk dikt) av Maria Thunholm
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm