Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ända se´n "the Hollies" hade en hit med denna titel ,redan på 60-talet, har domedagspredikanterna poppat upp flitigt, minns Jehovas Vittnen ,bl a...


"Judgement Day "

Judgement Day (My version, a poem)



Judgement Day
We´re going away
We can´t ,really, stay
with our lives we might pay
so bad´s The Judgement Day


Judgement Day
It does´nt help to pray
We´ll, probably, dye anyway
whatever you say
so bad´s The Judgement Day


Judgement Day
There is no other way
blood´s colouring our bay
we must survive someway
or the last game is to play
so bad´s The Judgement Day


But.... if we try we may
start all over ....again
we´ve got nothing to loose, but ALL to gain........

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 16:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jehovas vittnen kommer själva att bli dömda på domedagen om de inte vänder om till Jesus.

Det kommer förvisso en domedag. Annars vore Gud orättvis.
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska