Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vad tror ni, om alla dessa, självförtroendefyllda hannar, som gör sitt bästa "för att muntra upp sin omgivnings kvinnor"....


Hej lilla vän


Hej lilla vän
Säger han och ger henne lite dricks

Och som en ”extra dusör”
Så bättrar han på sitt eget humör
Och försämrar hennes med

”ett manligt nyp i stjärten”
Sånt som ju alla kvinnor älskar
De måste ju de….
Annars skulle inte så många män
Göra nåt sådant… eller?

Och hon ler till svar
”undrar om hon tänker vänligt med”?
Vardagens små händelser som
Servitris…
”blåmärken i stjärten”….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO