Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kullarna som lockar


Bikinipoesi



Bikinipoesi
Pang pang
I ord

Bikiniatollens förbannelse
Alla män, älskar bikini
Och oftast, än mer
Ingen bikini
Eller ”ikini” som man säger ibland


Men då helst kanske
Efter en stund….
En stund med bikinin kvinnan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO