Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att döma av de läsarsiffror som uppkommer när ett skriftligt s k "kurr" här, spårar ur, så finns det gott om dessa..


Till de sensationslystna här !

Sensationslystnad
påminner om
dunkla tider
då hetsen mot
andra
var väl värd
att klandra

Sensationshysterin
skadar mest
saknar uppbygglighet
är mest fatal
och infernalisk
ja, totalt destruktiv
leder bara till kiv
den stressar
och pressar
och leder ingenvart
det blir mest "svart"

Sensationsjakt
blir verbal "slakt"
en veritabel katarakt (¤)
av förlorad värdighet
med påklistrad "ärlighet"
så uppmuntra inte hyenorna
låt dem gnaga på "senorna"
låt dem störta i fördärvet
splittras i ekivoka "skärver"

Vi inhiberar sensationerna
alla fall de med frustrationerna
vi kör de schysta tonerna
de kärleksfyllda zonerna......

--
(¤)Katarakt = En slags grav ,ofta långt under jord...




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-29 21:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hela tiden strävar man efter att hitta någon man kan se ned på. Då framstår man själv i bättre dager.
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska