Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram Bert!!!!



En OTROLIGT VIKTIG omröstning bevittnar jag just nu!!!
Heja DANMARK!!!!!

Kan man tävla i musik

Ja...

tydligen, men....


TILL VILKEN NYTTA!!!!


Hur som helst
ikväll

vinner inte Bert Carlsson.

Var på en föreläsning och lyssnade på honom,
vilken stå upp komiker
Han är enormt rolig

Ingen kan dra en fräckis som Bert
och tycka

det är bra!!!


KRAM Bert!!!!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP