Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lär sej aldrig


De lär sej aldrig
”CHARD SHARING”
och de fattar inte
att det är för dyrt
COMHEM fattar inte
Att de tar för mycket betalt….

Eller telia
Eller vilken fan de nu är…
Och de säger att:
”de som betalar får betala mer”
Som om, nån annars skulle få betala mindre
Det är bara deras jävla övervinst som minskar lite

Hej hej ”CHARD SHARING”
Det är inget man för förorda enligt lagen
Men inte gråter jag över det…

Samma fälla som skivbolagen gick i
Fällan att ”vara för sniken”
När en cd kostade en krona att tilverka
Men 179 att köpa…
17 900 % eller nåt i påslag
eller mindre än 5 promille
under en halv % (1/2 %) i tillverkningskostnad…

Snikenheten slår tillbaks….
DÅ när inte det räcker med vinst….
Det ”måste” vara övervinst…
Till sista blodsdroppen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 00:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, man undrar hur allt ska sluta?
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO