Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passar galgen


Passar galgen
Frågar bödeln
Ligger snaran bra runt din hals
Det ska inte göra ont förstår du
Du ska bara, dö

Men du får inte skadas
Inga sjuka eller skadade mördas här
Om de ännu är av staten
Statliga mord, kallas med finare ord
Avrättning

”Vi är ju humana”
Falluckan får dej att falla fint
Rätta rycket drar av din hals
På rätt ställe
För ditt ”humana frånfälle”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-30 00:12



Bookmark and Share


  aol
en avrttning dold av fina ord som följer stadgarna
för verkställandet, men jag mådde inte bättre,
2010-06-20

  Bibbi VIP
Exakt beskrivning!
2010-05-30

  Anders Nordlander VIP
humaniteten har många ansikten...
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO