Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnflicka


Barnflicka
Barnflicka
I 8 år hade du gått
"Utan att våga säga nåt"
Till slut så kom det sej så
Att ett antal fruntimmer jagade på
MEN var det sant....

Och kändisar och skit
Skulle dra det dit
Till domstol och fan
Och hörsägen räknas normalt inte alls
Men här kom Carola med flera
Och drog varsin vals
Om vad de trodde hade hänt
Och sånt skit fick dom sätta på pränt
I domstols-saga
”Mer än nån saga all”

Och dom i fruntimmersmobben
Körde hela lobben
Och Beltran fick ett straff
Fan vet om han gjort nåt
Men det bryr sej inte mobben om
”de mobiliserar” allt de kan
för han var ju ”bara, en invandrar man”…
och det vet ju alla, som….
Om ”dom”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO