Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett fall med fällande dom på ett lögnaktigt vittnesmål som hon senare tog tillbaks. + att hennes övriga "histororier" innefattade alla möjliga män, rena felaktigheter och påvisade lögner...


När advokaten fick ett brev



När advokaten fick ett brev
Från vittnet som allt vilade på
Så talade han inte ens om det för
Den åtalade

Han gick med det till polisen
Och åklagaren istället
Advokaten hette Tom
Men fick inget straff

Åklagaren sa naturligtvis ingenting
De vill bara ha fällande domar
De skiter i rättvisan
Haha rättvisan
”om vi inte kan få dom skyldiga så kanske
vi kan få nån oskyldig istället”

Åklagaren ”TOM” i Göteborg
TOM står för tom
I bollen….
Och en fullblods idiot
En skam för sitt yrke
En skam för människa
Ett ryggradslöst djur…

Men advokater får sällan yrkesförbud
Oavsett deras övertramp och lagbrott…
OCH DU OCH JAG
Får inte ens kolla vilka som prickats…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO