Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burkbyte


2 araber möts
de har varsin kvinna med sej

”Ser du vilken vacker kvinna jag har”
säger den ena, och hon har en burka på sej

”Jo jag ser” svarar den andra, ”men min är vackrare”
(också hon, med burka)
”Nej”
”Jo”
”NEJ”
”JO”

När en av kvinnorna dristar sej att säga nåt så säger mannen
”TYST”
När den andra av kvinnorna försöker detsamma så ryter den andre mannen
”TYST KVINNA”

Och på nåt sätt så blir de ändå lite sams, över sina kvinnor
Och över sina kvinnors behag, och över hur vackra de är
Så de tar varsin kvinna och går
Bägge kvinnorna försöker säga nåt
Men bryskt körs de tyst i, båda två
Stolta men arga går kvinnorna med…
T o m genom en burka kan man ibland se
En arg kvinna…
Eller två….

Så kommer de hem och den ene mannen säger
”Klä av dej du ska behaga mej”
och ”VAR TYST” ryter han när hon försöker
säga nåt

Detsamma gör den andra mannen
Han säger att ”klä av dej”
”Du ska behaga”
och inte heller han, tillåter att hon ska säga nåt

Så kommer det sej, eftersom det är mörkt
Att 2 kvinnor nakna, får 2 män att njuta
Där de befinner sej i sina mörka rum
Först efteråt, när de tänder lyset….

Först efteråt, och när de faktiskt båda redan erkänt
Att deras skönaste stund….
Var den de nyss haft
Så hittar de hemligheten
Som ingen av kvinnorna fått berätta

De hade alltså båda tagit hem ”fel kvinna”
Och därmed, formellt sett, begått äktenskapsbrott

MEN

Till alla fyras nöje så vart det ett återkommande
Nöje….

”Burkabyte” med innehåll
Men vem var vackrast, ja det kan man undra…
Svårt att avgöra med ”burka på” och
Mindre intressant uppenbarligen
Utan burka…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO