Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsblomma


Skogsblomma
Står där att beskådas
Av de få som passerar
Vilda djur mest

Men den står där ändå
Graciös, vacker
Och lockande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-30 18:28



Bookmark and Share


  Jaseph
En text som beskriver sann skönhet
den som finns där oberoende av oss
2010-05-30

    ej medlem längre
Sött...
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO