Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din marionette docka

Jag är din marionette docka
Du behöver bara rycka lite i ett snöra, och jag kan inte säga emot.

Vad vill du att jag ska göra.

LÄMNA DINA KOMPISAR

Okej, okej, jag lämnar mina kompisar.

SUG AV MIG NU

Okej, okej, jag ska suga av dig.

GÅ NER OCH KÖP MIG EN COCA COLA

Okej, okej, jag ska köpa dig en coca cola.

MEN, det är dags nu, dags att ta fram saxen, och klippa bort snörerna medans du sover, då märker du inget. Oj, så förvånad du blir. När du märker att jag har haft min egna vilja.
Att lämna dig för alltid.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 487 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-30 10:22



Bookmark and Share


    vilgot hellros
:/
2010-08-30

    ej medlem längre
...eller så klipper du av nåt annat..:D
2010-07-03

    Anthony H
det är läskigt med någon som försöker styra ens liv.
2010-06-04

  Aftonvännen
Dikten handlar om självständighet och att ta sig ur ett destruktivt förhållande. Men jag ser också ett förakt mot mannen.

Det är bristen på jämvikt som gör dikten så självklar

lite likt ett barns sätt att lyfta fram en oskyldig version av sig själv

om hon ställde mer krav i förhållandet kanske det skulle bli jämvikt


- Slicka mig och köp en cola åt mig, älskling <3
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi