Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dikten skrev jag för tiotals år sedan, men fotot av samma ställe (en klippa vid sydänden av Liljeholmsbron) tog jag idag, 30 maj 2010. Båda finns kvar.




Ek och syrén

Åldrig ek
sönderfallande
snart utan grenar;
krokig gamling
ändå grön krona
kanske sista våren?


Vid dess fot
syrenernas blå strutar




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 14:12



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Seglivade med andra ord. En känsla av vemod infinner sig när jag läser.
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP