Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet leker...

Jag är en spelpjäs och står kvar på start.
för jag lektes med på plan så jag puttades tillbaks
jag låg först, folket såg upp till den jag var
men jag förlorade mot livet, står nu ensam kvar
för jag är inte värd att ens komma i mål
och ni tog mitt hjärta och lämnade ett tomt hål
så jag ger upp, jag vill inte ens spelet spela
för att döden skulle vinna, var väl allt jag jag egentligen vela
min orsak i livet försvann när jag tog mitt första andetag
livet lekte med mig, och allt jag försökte var att bara vara jag
jag är inte behövd, jag är en ensam individ
döden är nära, nu handlar det bara om tid...




Bunden vers (Rim) av Haaanah
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haaanah
Haaanah