Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vill jag vara

jag vill vara din.
den du tänker på innan du somnar om kvällarna.
den du önskar låg bredvid dig när du vaknar.
den du önskar alltid var vid din sida.
den vill jag vara, den som är i dina tankar.




Fri vers av Haaanah
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 17:51



Bookmark and Share


  filosofian
Jag med. Jättebra!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Haaanah
Haaanah