Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är egentligen vårt?

jag vill inte vara ditt liv.
bara få vara med på en kant.
vill inte finnas vid varje kliv.
bara veta att vi två är sant.

vill inte bestämma dina beslut.
bara få stötta dig när det är svårt.
vill absolut inte att vi ska ta slut.
även fast vi just nu inte vet vad som är vårt...




Bunden vers (Rim) av Haaanah
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 12:20



Bookmark and Share


  Knickedick
Tack för denna vesr som slutar så snyggt med en slags fråga.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Haaanah
Haaanah