Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske är det jag, kanske du inte vill

Jag känner hur mitt hjärta slår i otakt till livet.
hur andetagen tyngs ner, och smärtan i klivet.
hur knäna viker på mig vid minsta lilla hinder.
och ljuset känns försvunnet och mörkret är allt jag finner.
då behöver jag din närhet, känna tryggheten i din famn.
för du är en del av livet, klarar inte vägen utan dig i min hand.
men även jag förstår att tiden inte räcker till.
kanske är det pågrund av mig,kanske du helt enkelt bara inte vill.




Bunden vers (Rim) av Haaanah
Läst 376 gånger
Publicerad 2011-04-05 23:19



Bookmark and Share


  Anna*
Delikata frågor med avgörande betydelse. Vi är starkare än vi tror ♥
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Haaanah
Haaanah