Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett och ett halvt år.

du vet meningar som beskriver underbart, perfekt.
raderna som berör en så försiktigt men lätt.
det vill jag skapa, jag vill skriva kärlek åt dig.
för att du ska förstå vilken betydelse du har fått inom mig.
du är mer än min pojkvän, du är min prins, min bästa vän.
och den 2 december 2009, fick jag en fråga, och vi två blev en.
efter 18 månader, ett och ett halvt år tillsammans.
så är kärleken för dig enorm, du är min, ingen annans.
när jag säger högt att du är min, är det fortfarande svårt att förstå.
att du skulle falla för mig, att jag faktiskt min prins skulle få.
för det är precis vad du är, min sagolika prins.
och allt jag vill säga är, du är fan det bästa som finns!





Bunden vers (Rim) av Haaanah
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-02 16:31



Bookmark and Share


  Rasehorn
Riktigt bra och fin dikt!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Haaanah
Haaanah