Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är drömmen jag aldrig vill vakna ur

 

 

 

när vi pratar i telefonen
när du säger så fina saker
då tittar jag omkring mig
för att försäkra mig om
att du verkligen pratar med mig
det är nästan så att jag nyper mig i armen
men det vågar jag inte
för om detta är en dröm
då vill jag aldrig vakna igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1038 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-05-30 18:50



Bookmark and Share


  kaosflicka
Ska jag komma med lite "kritik" på en väldigt fin dikt.
För du har verkligen skrivit den med mycket kärlek, och jag älskar ditt avslut.
Men, det jag tänkte säga, är att tänk på att använda punkter och kommatecken ibland, det ger ett bättre flyt i textren och med flytet kommer även vissa delar av effekten, och sen ser det ju självklart också mycket "proffsigare" ut, och man får en kännsla av att du "vet vad du gör".
Bara för att få komma med en sån där "förbättragrej" liksom.

Men som sagt, väldigt fin mening i dikten!
2010-06-05

  Emme VIP
Så känner jag också ibland. Fint skrivet!
2010-05-30

    Anonym Ängel
Det är ingen dröm, jag lovar (:
2010-05-30

  Seasons VIP
Sött, sött och ljuvt ljuvt. Fin liten dikt!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP