Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN MAMMA

Min mamma!

Saknar dig.....
Saknar du inte det mig?
Vill hålla om dig mamma....
krama dig hårt.

Jag får inte ens träffa dig....
det gör det så svårt.
Förstår du inte att jag saknar dig...
saknar du mig?

Jag saknar dig mer än själva livet....jag är din dotter ju.
Jag vill träffa dig mamma nu.

Mina döttrar säger : vi har ingen mormor mer.
Men tårarna i deras ögon är det bara jag som ser.

Min son börjar bli stor nu mamma.....
Vad har han gjort dig?
Du straffar mina barn.....
det gör ont inom mig?

Min son säger: mormor känner inte mig......
Det gör ont inom mig när jag tänker på dig.

Trots du avisar mina barn och mig.....
Vinner du inte mamma....
för jag slutar aldrig älska dig.









Fri vers av robertaflack
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-30 19:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Osannolikt grymt, kan ej fatta detta............
2010-05-30

  prinscess VIP
jag ryser när jag läser detta
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

robertaflack