Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ihåliga eken




åren innan mjölken rann till
varenda sommar
varenda dag
fyllde jag upp mitt träd
med min egen kropp

gled upp och ner
där inuti
sen
blev jag man




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 19:47



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ja den bilden jag framkallade, den delar jag inte med mig av!
:-)
2010-05-31

  stenen/ Yv Ericsson
hihi,. myskosnyggt!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP