Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårade själars vackra existens

älskar och hatar minnet av dig har ett ärr på min vänstra skuldra efter dina ord de vackra men sårbara löftena du gav skapar rädslor i mina ögon i allt jag ser hos dig det vackra som är du det lena och det grova allting som är du lever så mycket liv trots det onda du levt med älskar du det fula och det onda ty utan det skulle vi inte existera i vår allians vår union din och min som blir utanförskapets samhörighet de sårade själarnas vackra existenser är du och jag tillsammans




Fri vers av Daybreaker
Läst 218 gånger
Publicerad 2005-11-13 21:25



Bookmark and Share


  sol
ruggigt vacker rubrik!

sårade själars vackra existens
älskar och hatar minnet av dig
har ett ärr
på min vänstra skuldra
efter dina ord..

de vackra
men sårbara löftena du gav
skapar rädslor i mina ögon
i allt jag ser hos dig
det vackra
som är du
det lena och det grova
allting som är du
lever så mycket liv

utan det skulle vi inte existera i vår allians
vår union
din och min
som blir utanförskapets samhörighet
i de sårade själarnas vackra existenser
är du och jag tillsammans

ursäkta. men var tvungen dissikera för att kunna andas..**hoppas inte lessen.
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker