Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Susidusnatt


Han ringde mej, Håkan och ville
”hämta nyckeln”
sa han, åt mej…
OK svarade jag

Vi skulle bo på 2 olika ställen
På vår träff, vi var väl en
8-10 stycken….
Men jag mötte nån där….

Hon hade redan hämtat nyckeln
Och hon viskade sen
”följ med mej dit”
Och jag gjorde det när det kom på fråga

”VI kan bo där” sa jag ”jag har ju bil så”
Alla tyckte det var bra
Ja utom Håkan förståss
Så vi for dit, tillsammans

Hon sa på vägen dit att
”jag vill göra en massa saker med dej”
Och hon gjorde det….
Och….. han var svartsjuk som fasen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO