Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterspelet kom till susidus


Efterspelet kom
Och han skickade ett argt brev
Hon skickade det vidare till mej
För ”vetskap”

Han sa nåt om att
Det var två tuppar och en höna
Och ”jag förstår dej” skrev han
Till henne

Och ”jag litar på dej” angående henne
Fy fasen det var dumt gjort
Hon var alldeles vild…
Och gjorde allt som en kille önskade

Och han skrev vidare att
”men den där lasso litar jag inte alls på”
Det var mer rätt…. Kanske i den situationen
Undrar om det rummet, på det stället

Nånsin sett vildare par tillsammans
Som två svultna vargar över en köttbit
Vi var helt vilda
Sen låg vi och snackade långt in på småtimmarna

Men som sagt, efterspelet, efter ett spel
Där den ene räknat med nåt som inte
Den andra ville utan hon ville ha den tredje
Men det vart ingen fjärde för det finns skyddd…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO