Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt som susidus


Så vad hände då med honom
Han som missade det han ville
Försökte få till
Han satt där sur som fasen och såg oss åka

Sen delade han rum med en kille
Och kunde inte sova
Mitt i natten så ringde rumskompisens kompis
Så då vaknade han efter att nyss ha somnat

Ja så de vart mer vakande
Tills morgonen och hans irritation
Så kan det gå, om man tar nåt för givet
Som man inte fått… eller får….

Men allt detta hade vi i sus och dus
Ingen aning om
Vi levde vidare i vår om än tillfälliga, dröm
Av att inte vilja vakna upp

Vi vaknade med….
Så småningom
Ovetande om hans bekymmer, då
Med minnen av vårt sköna susidus




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO