Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag skrev, och ännu, när jag skickade in denna, visste jag inget om Israels överfall på de skepp som skulle till Gazha.... men där är frågan, aktuellera än nånsin.. "vilken är skyldig till morden"? Är det staten Israel som mördar hejvilt eller?


När soldaterna tappar kontrollen

När soldaterna tappar kontrollen
Och skjuter på allt som rör sej
Som i by My Lai, Vietnam
Vems är felet?

De som rör sig?

Är det bara soldaterna?
De skjuter ju

Eller är det vapenleverantören?
De gör vapen för att döda

Är det officerarna?
De har ju skickat ut sina soldater

Är det regeringen. Kongressen, Senaten, Presidenten?
De bestämde ju att soldaterna skulle dit

Eller är det alla?
Är det Gud?
Är det fan själv?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 09:34



Bookmark and Share


    Viking Holmström
Det är en väldigt bra frågeställning!
Bra skrivet!
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO