Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med plastsvärd och gummispjut


Med plastsvärd och gummispjut
Går han till anfall
För den han älskar mest….
Sin mamma…

Han anfaller den bastard han hatar mest
Den som borde vara hans far
Men endast är ”genpåtvingare”
Och våldtäktsman

Han slår med svärdet allt han kan
Han kör spjutet mot ansiktet mot sitt hat
Hans ”istället för far” kliver till slut
Av hans mor….

Och han slår honom med ett enda slag
Över ansiktet
Pojken med mod likt S:t Göran
Med sin egen strid mot draken

Ramlar ihop, för små pojkar
Är inte byggda för att ta slag i ansiktet
Av de som ska vara vuxna…
Avsvimmad ligger han där sen på golvet

Spjutet, svärdet och han
Bildar en bisarr bild av ondskan
Och hur svårt det goda kan ha att vinna
Över stark ondska…

”Mammas lilla soldat”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO