Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs lite humor, det förlänger livet, sa´en vis man.....


Skoj , Rob Roy !

Skoj
Rob Roy (!)
hade ingen hoj
gillade stoj
drack inte O´Boy

Skoj
tugga på en toy
som finnen sa´:Voj !
Nå´n pilla på sin "moj"
tills han blev helt loj

Skoj
helt full of joy
en härlig ,stenad, ploj
lås upp med Abloy
Irlands Malloy......

Skoja
slutar lätt med goja
flyr till en koja
tar på sej en boja
en dövstum papegoja
som inte kunde stoja

Slutar väl nu
vill ej gå itu
gör ont, ju
snabbt, som en gnu
utan nå´n "fru"
helt väck, vid "sju"...........

---






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 363 gånger
Publicerad 2010-05-30 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska