Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kramvågad


Jag är kramvågad
Numer

Kramar gärna
Och vågar

Kramar
Det som var en pest och vidrighet
Som liten pojke
Vågar jag nu
Kramvågar


Fast jag ville ju kanske då med
Men vågade inte
Vi var 2 st där en höll ut hennes byxor
Via en hälla och jag släppte ner grus
I hennes bak

”hon blev förbannad”
Fast om jag vågat hade jag nog hellre
Kramat henne
Men jag vågade inte
Jag var inte kramvågad

Hon skrek ”FAAAAN”
Och ”Jag fick t o m trosorna full av grus”
Ojdå, sa vi
Skämdes lite men skrattade utåt
I alla fall jag…
Men så tog jag mod till mej
”ska jag hjälpa dej ta bort”
Alla skrattade, jag med
Inte hon dock
Men jag hade gärna gjort det om jag fått
Och om jag vågat….

Jag fick en arg blick
Och var längre ifrån det jag innerst inne ville
Än jag nånsin varit…
Längre bort än…

Jag är kramvågad
Numer

Kramar gärna
Och vågar
Oftast….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kramar är härligt... både ge o få... ju fler destå bättre! O vågar gör jag med!
2010-05-31

  Suzy med punkterna
Fin text och kramas både bör man och ska våga göra.
I rätt sammanhang då förstås för alla är inte kramvågade;=)
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO