Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmer ofta mardrömmar. Vissa har varit återkommande sedan dackefejden...


I nattens mörker

Dessa färglösa ögon
stirrar ut mig
gapar tomt
och skrämmer mig

Knotiga händer
sträcker sig
långsamt mot mig
når nästan fram

tung andedräkt
kväver mig
tar allt mitt syre
lämnar mig andfådd

ler otäckt.
väsande skratt
nästan ljudlöst
men jag hör det

mina tårar blänker
av oskulden
och väcker mig
vaknar alltid

från mardrömmen




Fri vers av Hélène
Läst 1120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-11-13 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
so nice!
2012-11-21

  blaite
Scary..låt det aldrig hända mig..orkar inte tro på läskiga saker..ja e kille..bra flyt..spännande läsning..
2009-08-20

    David82
Tycker du att du är positiv? Tänk om mardrömmen är verkligheten?
2005-11-16

  Dan Linder
Ruggigt...klaustrofobiskt. Jag förstår att den är skrämmande. Mycket väl skildrat, enkelt, effektivt och slagkraftigt. Applåd.
2005-11-13

  Ola Rydberg
fy vad läskigt
som du så strålande beskriver
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn