Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

rapsfälten kallar kom
lämna inget                        ->                                      där
ta med allt barfota spring
ta fågeln under armen under blusen
ta blomman i håret ta mina oskrivna sånger
dina gamla tårar dina nya tårar som ännu ej fallit på marken
ditt hackade
                             lappade
                                                  förstenade

upptinade
                                                                             hjärta av eld

och kom.

jag kallar dig livrädd för mörkret kom
gömd i rapsfälten
med världen nedgrävd i en gömma under jord kom

kom
denna himmel instängd i en flaskpost
vill befrias
för elden är dess hem




Fri vers (Fri form) av Sanchez VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 13:45



Bookmark and Share


  Nina V A
Det är grymt när en text lyfts till skyar genom utformning och här har du sannerligen lyckats med harmoni, omfamningar för ögat och kittlingar ur ord som löper, möter, vänder och landar desto starkare. Mkt snyggt och upprepningar som växlar upp, tempo och språkbruk av nyanser med breda drag. Riktigt bra och urskön läsning! Rapsfälten är en plats för poesi.
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP